aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια ή Ελλάδα; Προσεχώς, η απόφαση

Ομόνοια ή Ελλάδα; Προσεχώς, η απόφαση

Σε δίλημμα για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του είναι ο Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο 27χρονος αριστερός μπακ που αποχωρεί από τη Ρεάλ Σαραγόσα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ (πρώην προπονητή της ΑΕΚ) αξιολογεί τις προτάσεις που έχει ενώπιον του και σύντομα θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης ο Μαρτίνεθ δέχθηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες, εντούτοις έκανε το «ξεσκαρτάρισμα» και πλέον καλείται ν’ αποφασίσει μεταξύ Ομόνοιας και Αστέρα Τρίπολης.

Αν και αρχικά η ελλαδική ομάδα έδειχνε να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή, τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά και οι δύο ομάδες εμφανίζονται να έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης: Κεφάλαιο «Μότα» στην Ομόνοια: Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές…

Στα ρεπορτάζ των Ισπανών γίνεται λόγος ότι η Ομόνοια έκανε προσπάθεια γι’ απόκτηση και του Μίκελ Γκονζάλες, εντούτοις εισέπραξε αρνητική απάντηση. Ο Μαρτίνεθ κατέγραψε 17 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 15 ως βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ