aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δικαιολογία για τα «κενά αέρος» και τα καρδιοχτύπια

Ομόνοια: Η δικαιολογία για τα «κενά αέρος» και τα καρδιοχτύπια

Σύμφωνοι! Μια ομάδα όπως η Ομόνοια, που χτίστηκε από την αρχή, χρειάζεται πίστωση χρόνου για να γίνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Δικαιολογημένα λοιπόν οι πράσινοι να παρουσιάζουν κάποια «κενά αέρος» στην αγωνιστική τους εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η εξήγηση του Ολίβα για την απουσία του Αλμπίν

Και όσο αυτά τα κενά δεν στοιχίζουν… όλα καλά, ο χρόνος δουλεύει υπέρ των πρωτευουσιάνων. Όμως, η σταδιακή βελτίωση θα πρέπει να αρχίσει να φαίνεται όσο είναι νωρίς, και ειδικά τώρα που ακολουθούν δύσκολοι και απαιτητικοί αγώνες. Στο χθεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ, ναι μεν το «τριφύλλι» πήρε το ζητούμενο απέναντι στο Παραλίμνι (1-0) με το γκολ του «στρατηγού» της Ματ Ντάρμπισαϊαρ, αλλά λίγο έλειψε να την πάθει.

Διαβάστε επίσης: Η… βαθμολογία του Γκόμεθ και το μήνυμα

Οι «πράσινοι» ήθελαν να ξεμπερδέψουν νωρίς από τους «βυσσινί», ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να νιώσουν ασφάλεια, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος που πίεσε και τους έβαλε δύσκολα. Είναι το δεύτερο σερί ματς που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν αξιοποιούν την υπεροχή τους και τις πολλές ευκαιρίες που φτιάχνουν για να «τελειώσουν» την υπόθεση νίκη με ένα πιο καθαρό σκορ, με αποτέλεσμα να καρδιοχτυπήσουν μέχρι ν’ ακουστεί το τελικό σφύριγμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Nίκησε το άγχος και το οκτάχρονο «φάντασμα»

Λογικό λοιπόν ο προπονητής Χουάν Κάρλος Ολίβα να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος. «Είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν μας άξιζε να δυσκολευτούμε. Δεν είναι κάτι νέο, έτυχε να έχουμε ξανά το 1-0 και να μην εξελίσσεται ο αγώνας όπως θέλουμε. Το ότι δεν σκοράρουμε δεύτερο γκολ μας φέρνει όλους άγχος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ισπανού τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ. Και παραδέχθηκε ότι «θέλουμε ακόμα λίγη δουλειά για να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης: Αύξηση εισιτηρίων μεν, αλλά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ