aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η απόφαση στο Εφετείο της UEFA για το Ντρίτα - Λίνφιλντ

Ομόνοια: Η απόφαση στο Εφετείο της UEFA για το Ντρίτα – Λίνφιλντ

Δεν λύθηκε το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μετά την ακύρωση του αγώνα Ντρίτα – Λίνφιλντ. Σύμφωνα με τους Κοσοβάρους, η UEFA έχει ολοκληρώσει την Συνεδρία και το θέμα οδηγείται στο Εφετείο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, εκεί όπου θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Τι αναφέρει με ανακοίνωση η Ντρίτα: «Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή για την περίπτωση του ματαιωμένου αγώνα του συλλόγου μας με την ομάδα της Λίνφιλντ έληξε. Η πειθαρχική επιτροπή, βάσει των επιχειρημάτων και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν για αυτήν τη συνάντηση, δεν μπόρεσε να αποφασίσει και παρέπεμψε το ζήτημα στο Εφετείο της UEFA».

Η χθεσινή αναμέτρηση με τη Λίνφιλντ στον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA λόγω του νέου κρούσματος κορωνοϊού που ανιχνεύθηκε στην πρωταθλήτρια Κοσόβου. Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια της αναβληθείσας αναμέτρησης έχει κληρωθεί ν’ αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Λέγκια Βαρσοβίας και ο νικητής του εν λόγω ζευγαριού θα είναι ο αντίπαλος στον β’ προκριματικό γύρο της Ομόνοιας, αν αυτή υπερπηδήσει το εμπόδιο της Αραράτ την ερχόμενη Τετάρτη στην Αρμενία.

Η Ντρίτα δεν μπήκε σε δεκαήμερη καραντίνα, όπως φοβούνταν οι ιθύνοντές της, σύμφωνα ωστόσο με τα ρεπορτάζ είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που αποκλείεται λόγω κορωνοϊού στα χαρτιά. Και αυτό, διότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της UEFA αν δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο μετάθεσης ενός αναβληθέντος αγώνα σε άλλη ημερομηνία, τότε υπεύθυνη για τη μη διεξαγωγή του θεωρείται η ομάδα, στην οποία ανιχνεύθηκαν κρούσματα, και αυτή χάνει το παιχνίδι με 0-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ