aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η απόφαση για Βύντρα και τα νεότερα με Μότα

Ομόνοια: Η απόφαση για Βύντρα και τα νεότερα με Μότα

Εντός της ημέρας, θα αξιολογηθεί η κατάσταση στην παλάμη του αριστερού χεριού του Λουκάς Βύντρα και αναλόγως θα αποφασιστεί πώς θα πορευτεί ο Ελλαδίτης. Ως γνωστόν, του τοποθετήθηκε νάρθηκας λόγω ελαφρού κατάγματος. Σήμερα, λοιπόν, θα αποφασιστεί εάν θα χρειαστεί επέμβαση ή όχι. Ο Ελλαδίτης συμμετέχει στις προπονήσεις, όμως δεν μπορεί να δηλώσει «παρών» στο σημερινό φιλικό με τον Ερμή.

Διαβάστε επίσης: Αποστολή ενόψει Ερμή: Πρόβλημα με Ζαΐλσον στην Ομόνοια

Όσον αφορά τον Μάρκο Μότα καθημερινά πηγαίνει προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο «Ηλίας Πούλλος» και ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Ο Ιταλός καθημερινά ανεβάζει ρυθμό και ένταση. Στόχος του έμπειρου μπακ είναι όπως μέχρι τον Ιανουάριο είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ. Εάν το πετύχει, θα αποτελέσει μια από τις μετεγγραφές της Ομόνοιας στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ως γνωστόν, ήταν ο μεγάλος άτυχος για τους πράσινους, που ήλθε ως το πιο ηχηρό όνομα, όμως λόγω προβλήματος στη μέση υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τέθηκε εκτός ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ