aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αντάμωση και ο άνθρωπος «κλειδί» στη νέα Ομόνοια

Ομόνοια: Η αντάμωση και ο άνθρωπος «κλειδί» στη νέα Ομόνοια

Η πρόσληψη των Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα στην Ομόνοια καθιστά πρόκληση για τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης. Συχνά-πυκνά γίνεται αναφορά στους Ισπανούς που ανέλαβαν το δύσκολο εγχείρημα να επαναφέρουν τους πράσινους στον δρόμο των επιτυχιών και οι συμπατριώτες τους κάνουν αναφορά στα πρώτα τους «βήματα» στον κυπριακό σύλλογο.

Η ιστοσελίδα sport.es αναφέρει ότι οι Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα ανταμώνουν στην Ομόνοια μετά από χρόνια και το κοινό πέρασμα τους από την Εσπανιόλ και έχουν ένα ξεκάθαρο στόχο στον κυπριακό σύλλογο: να επαναφέρουν την Ομόνοια στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι Ισπανοί στην πρόσληψη του Μανουέλ Μπεναβέντε (δεύτερος από αριστερά στην φωτογραφία), καθώς τον χαρακτηρίζουν ως πρόσωπο «κλειδί» στη νέα Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Φωτογραφίζεται» παραμονή του Μαργκάσα στην Ομόνοια

«Έχει άριστη γνώση για την φυσική κατάσταση των παικτών και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Έχει επαγγελματική προϋπηρεσία σε αρκετούς συλλόγους σε όλο τον κόσμο και έχει την ικανότητα να αναπτύξει στο μέγιστο την φυσική κατάσταση των παικτών και ταυτόχρονα να εκτελέσει καθήκοντα σκάουτινγκ», αναφέρει η ιστοσελίδα sport.es, η οποία καταγράφει και τις μέχρι στιγμής μετεγγραφές της Ομόνοιας που προέρχονται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ