aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αναζήτηση εξτρέμ και η μοναδική προϋπόθεση

Ομόνοια: Η αναζήτηση εξτρέμ και η μοναδική προϋπόθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αναζήτηση έμπειρου αριστερού εξτρέμ και τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών συνεχίζεται στην Ομόνοια. Για την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί οι ποδοσφαιριστές που κρίνονται οι καταλληλότεροι για να πάρουν θέση στο ρόστερ. Ιδιαίτερα για την πρώτη περίπτωση, εάν δεν εξευρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά δεν θα γίνει μετεγγραφή.

Βασική προτεραιότητα για το «τριφύλλι» ήταν η απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Μάρκο Τσέποβιτς να αποτελεί τον εκλεκτό του Χένινγκ Μπεργκ και να τίθεται στη διάθεσή του από την πρώτη μέρα του Γενάρη.

Ο Σέρβος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Εθνικό με τον Νορβηγό τεχνικό να σημειώνει ότι δεν είναι ακόμα στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Στο παιχνίδι με την Ένωση ο Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ερνέστ Ασάντε, ο οποίος ήταν βασικός στα οκτώ από τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κι έτσι τη θέση του φουνταριστού διεκδικούν οι Ντούρις, Κακουλλής και Τσέποβιτς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Να επιβεβαιώσει την αμερικανική έκφραση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ