Ομόνοια: Η… αλλιώτικη ευκαιρία

Στο «τριφύλλι» εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δουλειά που επιτελεί το τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα ο επικεφαλής φυσικής κατάστασης της ομάδας, Λεωνίδας Παπαδάκης.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η μπάλα ξανά στη σέντρα και ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου της Ομόνοιας με τον Ερμή, που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, θα προηγηθεί του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Θα είναι ευκαιρία για τον Χαράλαμπο Κυριακίδη να προσθέσει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και να… ζεσταθεί για το σημαντικό παιχνίδι που θα ακολουθήσει.

Η Ομόνοια είναι από τις ομάδες που δεν ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα έως τώρα από μυϊκούς τραυματισμούς και οι πράσινοι ασφαλώς εύχονται το πρόβλημα που αποκόμισε ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο να είναι το τελευταίο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έρχονται μαζεμένες οι μετεγγραφές…

Είναι σημαντικό να μην έχουν απουσίες λόγω τραυματισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αφού ήδη στερείται βασικούς ποδοσφαιριστές λόγω καρτών. Στο «τριφύλλι» εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δουλειά που επιτελεί το τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα ο επικεφαλής φυσικής κατάστασης της ομάδας, Λεωνίδας Παπαδάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ