aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η αφλογιστία στο σκοράρισμα και η περσινή «τριάρα»

Ομόνοια: Η αφλογιστία στο σκοράρισμα και η περσινή «τριάρα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετρώντας τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, χωρίς να δει δίκτυα και τη διαφορά να είναι στο -7 από την κορυφή, μπορεί να λεχθεί πως η Ομόνοια πάει με την πλάτη στον τοίχο την Κυριακή στο «Αμμόχωστος». Οι πράσινοι θέλουν μόνο νίκη. Για να την πετύχουν επιβάλλεται να σκοράρουν. Καλούνται να βάλουν τέλος στην αφλογιστία στο σκοράρισμα για να ελπίζουν στην επιτυχία.

Τα 11 γκολ σε εννιά αγώνες είναι πολύ λίγα. Ο Μπεργκ το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και το τόνισε στις πρόσφατες δηλώσεις του ότι, η ομάδα του «παρουσίασε πρόβλημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου». Γι’ αυτό και ανέλυσε στους παίκτες του το πώς θα πρέπει να λειτουργούν, τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

Την ώρα που η Ομόνοια υστερεί στο σκοράρισμα, πάει σ’ ένα γήπεδο που στην περσινή σεζόν με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα πέτυχε «τριάρα»! Με σκόρερ τους Ορτέγα, Γκόμεθ και Μποτεάκ, πέτυχε ευρεία νίκη, η οποία μπορεί να αποτελέσει οδηγό για το αυριανό ματς. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, εάν θέλουν να αντιστρέψουν την αρνητική εικόνα των τελευταίων εβδομάδων και να επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ