aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η 4η απόπειρα να μην είναι ξανά... φαρμακερή

Ομόνοια: Η 4η απόπειρα να μην είναι ξανά… φαρμακερή

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εννέα παιχνίδια έδωσε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα η Ομόνοια και σε τέσσερα από αυτά είχε απώλειες βαθμών, εξαιτίας τριών ισοπαλιών και μιας ήττας. Στο σύνολο, δηλαδή, εννέα χαμένοι βαθμοί για τους «πράσινους», οι οποίοι με περισσότερη τύχη, προσοχή και αποτελεσματικότητα, θα μπορούσαν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι πλείστες απώλειες βαθμών για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, ήρθαν σε παιχνίδι που ακολούθησε διακοπής του πρωταθλήματος.

Τρεις διακοπές είχαμε στη φετινή σεζόν, ισάριθμα… στραβοπατήματα για το «τριφύλλι» κόντρα σε ΑΕΚ (2-2) στην «Αρένα», Πάφος FC (1-2) στο «Στέλιος Κυριακίδης» και Ανόρθωση (0-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μόνο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (1-1) στο ΓΣΠ δεν υπήρχε κάποια διακοπή και η Ομόνοια μέτρησε την άλλη φετινή άστοχη προσπάθειά της για να πανηγυρίσει την επιτυχία. Κάτι παθαίνουν φαίνεται οι πρωτευουσιάνοι στις αναμετρήσεις που ακολουθούν της διακοπής και είναι μακριά από την έδρα τους, ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του εκάστοτε αντιπάλου τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως συναντούν αρκετές δυσκολίες ως προς την επίτευξη του στόχου τους, κλωτσώντας την «καρδάρα με το γάλα».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το «νεκρό» διάστημα που την πληγώνει

Το επικείμενο σαββατιάτικο ματς κόντρα στο Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου», θα είναι το τέταρτο για την Ομόνοια μετά από διακοπή, θα διεξαχθεί και πάλι μακριά από το ΓΣΠ και κανένας στην ομάδα της Λευκωσίας δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέων απωλειών. Τα προηγούμενα τρία «στραβοπατήματα» έχουν ηχήσει έντονα σαν καμπανάκι κινδύνου στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», με την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» ν’ αναμένει αυτή τη φορά από τους ποδοσφαιριστές διαφορετική αντίδραση και προσέγγιση του ματς και φυσικά διαφορετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από τα λόγια στην πράξη για επέκταση με Λέσγιακς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ