aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Γολγοθάς» σε ένα μήνα

Ομόνοια: «Γολγοθάς» σε ένα μήνα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Εννέα αγώνες σε διάστημα ενός μήνα θα κληθεί να δώσει η Ομόνοια από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ να πάρουν ανάσες ξεκούρασης από το βεβαρημένο πρόγραμμα που προηγήθηκε, όμως το… μενού στη συνέχεια μόνο στρωμένο με ροδοπέταλα δεν είναι.

Τρεις αγώνες για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εκ των οποίων οι δύο εκτός έδρας και ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα κληθούν να δώσουν οι πράσινοι. Οι αγώνες πρωταθλήματος της Ομόνοιας θα ορίζονται Δευτέρα αντί Κυριακή, έτσι θα υπάρχει μία ημέρα ξεκούρασης περισσότερη για τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων και μία λιγότερη για τα ευρωπαϊκά. Απόφαση που καταδεικνύει ότι το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας

ΑΓΩΝΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Ν. Σαλαμίνα – Ομόνοια (22/11)
Γρανάδα – Ομόνοια (26/11)
Ομόνοια – Ερμής (30/11)
Ομόνοια – ΠΑΟΚ (3/12)
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (7/12)
Αϊντχόφεν – Ομόνοια (10/12)
Ομόνοια – Πάφος FC (14/12)
Καρμιώτισσα – Ομόνοια (18/12)
Ομόνοια – Ανόρθωση (22/12)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ