aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γιατί θέλει να είναι στα ψηλά…

Ομόνοια: Γιατί θέλει να είναι στα ψηλά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επάνοδος στις επιτυχίες. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στην Ομόνοια ενόψει της σημερινής εντός έδρας αναμέτρησης με τη Δόξα. Μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και αφού είχαν προηγηθεί τρεις νίκες, οι πράσινοι θα θελήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί σε εντός έδρας ματς. Είναι το φαβορί απέναντι στη Δόξα, απομένει να το επιβεβαιώσουν με την παρουσία τους. Δεδομένη η ανωτερότητα του «τριφυλλιού», όμως κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του, τον δικό του βαθμό δυσκολίας και για να υλοποιήσει τον στόχο του θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασιστικοί.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ναι, φέτος έχει (και) προπονητή!

Η Ομόνοια, λοιπόν, θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις ψηλές πτήσεις. Στις καλές εμφανίσεις και πολύ περισσότερο στις επιτυχίες, που θα την διατηρήσουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ανακτώντας ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμική. Ματς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους είναι ξεκάθαρο πως, ένα γρήγορο γκολ λειτουργεί θετικά και αυτό θα ψάξει η ομάδα του Μπεργκ. Οι πράσινοι την πάτησαν απέναντι στον Ολυμπιακό εντός έδρα, μένοντας στην ισοπαλία. Λόγος που τους υποχρεώνει να μην εφησυχάζουν. Η επιβολή ρυθμού, η καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, φτάνοντας με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και κυρίως η αξιοποίηση των ευκαιριών της, επιβάλλονται για να φθάσει στο τρίποντο η Ομόνοια.

Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει στους Χριστοφή και Περέιρα, όπως και στο προηγούμενο ματς. Ενδέχεται να δώσει ανάσα σε ένα – δύο ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κατελάρης, Κούσουλος, με τον Γκόμεθ πιθανότατα να μείνει στον πάγκο. Επίσης, ο Ορτέγα ίσως επανέλθει, ποδοσφαιριστής που είναι καλός χειριστής της μπάλας, έχει την κάθετη μεταβίβαση και μπορεί να δώσει τον ρυθμό που απαιτείται σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Ερωτηματικό εάν θα διατηρηθεί ο Χούμποτσαν σε ρόλο δεξιού μπακ και ο Μαυρίας ως εξτρέμ ή ο Ελλαδίτης θα επανέλθει στην άμυνα. Το ευχάριστο για τον Μπεργκ είναι ότι έχει επιλογές και μπορεί να κάνει… παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ