aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φρέσκα πόδια έτοιμα για τη διαφορά

Ομόνοια: Φρέσκα πόδια έτοιμα για τη διαφορά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κάποια από τα ερωτηματικά των οπαδών της Ομόνοιας αναμένεται να απαντηθούν από τον Μπεργκ στο ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ. Γιατί δεν έπαιξε ο Μποτεάκ; Γιατί πολύ λίγο ως αλλαγή ο Γάλλος;

Ο Μποτεάκ είναι απόλυτα έτοιμος να ριχτεί στη μάχη. Και αφού τράβηξαν κουπί κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα, θα έλθει αυτός που έχει φρέσκα πόδια να κάνει τη διαφορά. Ο Γάλλος είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Εθνικό.

Την ίδια ώρα, ο Κίκο αναμένεται να επιστρατευθεί μετά από πολύ καιρό για να καλύψει το κενό του Λέσγιακς στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Τσέχος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Κι άλλοι ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα ήταν στον πάγκο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια. Άλλωστε, το πρωτάθλημα έχει ακόμη μπόλικο δρόμο και όλοι θα χρειαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ