aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φέτος δεν θα είναι αλλιώς, είναι ήδη αλλιώς...

Ομόνοια: Φέτος δεν θα είναι αλλιώς, είναι ήδη αλλιώς…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια επέστρεψε, είναι εδώ! Το «φώναξε» και χθες ακόμη πιο δυνατά, αφού επιβλήθηκε του Απόλλωνα στο ΓΣΠ με 1-0, έχοντας για «χρυσό» σκόρερ τον Τιάγκο. Οι «πράσινοι» σε τέσσερις αγώνες μετρούν 10 βαθμούς, είναι αήττητοι και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Σε τέσσερις αγώνες δέχθηκαν μόλις δύο γκολ κι αυτά από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οιωνός πρωταθλητισμού οι 10 βαθμοί!

Έδωσε και χθες τα διαπιστευτήριά της, απέναντι σε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους της. Ο Απόλλων δέχθηκε την πρώτη του ήττα από μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια συνήθισε να φεύγει ως νικητής. Πλήρωσε την επιπολαιότητα των επιθετικών του, ενώ μετά που βρέθηκε πίσω στο σκορ είχε να αντιμετωπίσει και την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Σείστηκε» το ΓΣΠ από τους Ομονοιάτες, ζήτησαν πρωτάθλημα

Όσον αφορά στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό αφού και οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές. Το πρώτο 25λεπτο ανήκε στην Ομόνοια, ακολούθως ανέβασε την απόδοσή του ο Απόλλωνας. Οι όποιες προσπάθειες και των δύο ομάδων δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, η Ομόνοια ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ (Τιάγκο 49’). Μάλιστα, είχε άλλες δύο ευκαιρίες αμέσως μετά να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ακολούθως, θέλησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, έδωσε χώρο στον Απόλλωνα που άσκησε πίεση και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ