Ομόνοια: Φαμπιάνο, Φάνος έφεραν τούμπα τον σχεδιασμό…

Σοβαρός ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου, στην Ουγγαρία ο Κατελάρης...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, μπορούν να προκύψουν αναπάντεχα ειδικά σε μια μετεγγραφική περίοδο. Στην Ομόνοια, λοιπόν, ήλθαν όλα τούμπα όσον αφορά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό αφού εκεί που θα γίνονταν δύο προσθήκες, αριστερού εξτρέμ και νεαρού τερματοφύλακα, ίσως φθάσουν και τις τέσσερις. Οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να προβούν σε μετεγγραφή έμπειρου τερματοφύλακα μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Φαμπιάνο, ο τραυματισμός του οποίου είναι σοβαρός αλλά και ανασταλτικού μέσου μετά την παραχώρηση του Κατελάρη στην Ζάλαεγκερσεγκι Ουγγαρίας.

Η Ομάδα Προγραμματισμού στο «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένη να τρέξει για εντοπισμό κυρίως έμπειρου τερματοφύλακα, για να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο. Παρόλο που ο Βραζιλιάνος έχει μεταβεί στην Πορτογαλία για να πάρει μια δεύτερη άποψη για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσει ακόμη και το υπόλοιπο της σεζόν. Γι’ αυτό και οι πράσινοι είναι πιθανό να διαγράψουν τον Φαμπιάνο και να εγγράψουν άλλο τερματοφύλακα. Απίστευτη γκαντεμιά στη συγκεκριμένη θέση για το «τριφύλλι» αφού μετά τον σοβαρό τραυματισμό των Ουζόχο και Παναγή, που τέθηκαν νωρίς εκτός αγωνιστικής δράσης χάνοντας όλη της σεζόν, ήλθε να προστεθεί άλλος ένας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σοκ με Φαμπιάνο, ίσως χάσει τη σεζόν (πάει για έμπειρο κίπερ)

Κι άντε να βρεις τέτοια εποχή αντάξιο του 31χρονου Βραζιλιάνου. Γιατί οι πράσινοι πέτυχαν στον απόλυτο βαθμό στην επιλογή του παρόλο που ήταν άνεργος, μετά τον τραυματισμό των πιο πάνω στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο, επιβάλλεται να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Φαμπιάνο αφού πρόκειται για μια νευραλγική θέση.

Την ίδια ώρα, γίνονται σκέψεις και για να προχωρήσει η Ομόνοια σε μετεγγραφή ανασταλτικού μέσου. Η απόφαση για παραχώρηση του Κατελάρη με τη μορφή δανεισμού μείωσε τις επιλογές στη συγκεκριμένη θέση και εφόσον εξευρεθεί καλή περίπτωση είναι πιθανό να γίνει προσθήκη. Άλλωστε, για τη θέση αυτή γίνεται συχνά – πυκνά λόγος για αναγκαιότητα ακόμη ενός ικανού ξένου ποδοσφαιριστή. Για να γίνει μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να αποχωρήσει λεγεωνάριος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Σύντομα έπονται εξελίξεις αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η περίπτωση αυτή δεν φαίνεται να είναι μακριά, απομένει να υπάρξει κατάληξη με τον εκλεκτό, πιθανότατα και με την ομάδα του. Μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα θελήσει η Ομάδα Προγραμματισμού θα προβεί και σε προσθήκη νεαρού τερματοφύλακα από τη στιγμή που πλέον θα κινηθεί και για έμπειρο.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ