Ομόνοια: «Εξτρέμ και βλέπουμε…»

larkou berg tarapoulouzis

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την προσθήκη του Μίχαλ Ντούρις, που ήλθε για να καλύψει το κενό του Ντέρμπισαϊρ, στην Ομόνοια κινούνται για την προσθήκη εξτρέμ. Η προσπάθεια επικεντρώθηκε σε ποδοσφαιριστή που ναι μεν θα παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο αλλά να έχει τα στοιχεία για να καλύψει και θέση δεύτερου επιθετικού ακόμη και στην κορυφή.

Μια από τις επιλογές είναι ο Πλουμάν, ο Γάλλος που ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή αλλά φαίνεται να έχει προβάδισμα. Διατηρεί συμβόλαιο με την ισραηλινή ομάδα αλλά η σχέση του Ταραπουλούζη με τον Λέβι που είναι προπονητής εκεί, ίσως διαδραματίσει ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας. Παρόλο που τίποτα δεν λέγεται επίσημα, ενδέχεται ο Πλουμάν (εάν τελικά αυτός είναι ο εκλεκτός) να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και την Ομόνοια να έχει το δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ένα πέναλτι-φάντασμα τής στέρησε τις ελπίδες για τον Β’ προκριματικό!

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ακιντόλα. Όσο δεν υλοποιεί άλλη προσθήκη δεξιού εξτρέμ η Ομόνοια, το όνομα του Νιγηριανού θα βρίσκεται στο τραπέζι. Οι πράσινοι προσδοκούν πως στο τέλος οι εξελίξεις θα οδηγήσουν τον Ακιντόλα στην ομάδα τους.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ