Ομόνοια: Έσταξε «μέλι» ο Ζούνιορ για Μπεργκ, αλλά άφησε και υπονοούμενο

Προπονητή κορυφαίου επιπέδου χαρακτήρισε τον Χένινγκ Μπεργκ ο Ντόσα Ζούνιορ στην αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «Goal.com.cy» και τον Χρίστο Θεοχάρους. Ο αρχηγός της ΑΕΛ συνεργάστηκε με τον Νορβηγό προπονητή που βρίσκεται προ των πυλών της Ομόνοιας και σαφώς γνωρίζει πολύ περισσότερα από τον καθένα τα χαρακτηριστικά του 49χρονου τεχνικού.

«Ως προπονητής, είναι ο καλύτερος προπονητής που συνάντησα στην καριέρα μου μέχρι φέτος, διότι φυσικά ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι ο νούμερο “ένα” (σ.σ. γέλια)», επεσήμανε ο Ντόσα Ζούνιορ, και συμπλήρωσε: «είναι σπουδαίος ως προπονητής. Διδάχθηκα πολλά από αυτόν. Είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου και εύχομαι να μπορούσα να εργαστώ υπό τις οδηγίες του πολύ νωρίτερα στην καριέρα μου».

Από τα λεγόμενα του Ντόσα Ζούνιορ στη συνέχεια μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι υπήρχε μία κόντρα μεταξύ του ιδίου και του Χένινγκ Μπεργκ. «Ως προπονητής διαθέτει χίλια τοις εκατό αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά ως χαρακτήρας χχμμμμ… Συγγνώμη, αλλά δεν είναι ο καλύτερος σε αυτόν τον τομέα. Στις αρχές ήταν ο καλύτερος με όλους, αλλά μετά… Ίσως να του άρεσε να είναι έτσι στη Λέγκια με εμένα και κάποιους συγκεκριμένους παίκτες. Ίσως τώρα να άλλαξε και να είναι πολύ καλός ως χαρακτήρας».

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Ντόσα Ζούνιορ στο Goal.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ