aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έριξε δίχτυα στην αφρόκρεμα

Ομόνοια: Έριξε δίχτυα στην αφρόκρεμα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η οικονομική άνεση που παρέχει η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου, οδηγούν την Ομόνοια σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενδυνάμωσης του ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου. Ο πήχης τοποθετείται ακόμη πιο ψηλά, με τους πράσινους να έχουν ως στόχο να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Θα θελήσουν να «χτυπήσουν» είσοδό τους σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο δύσκολο κι αν είναι ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά και να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους.

Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας και υλοποίησης των πιο πάνω, η Ομόνοια κινείται για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της. Επιδιώκει ό,τι καλύτερο κινείται στην κυπριακή αγορά. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για ποδοσφαιριστές όπως οι Ζαχίντ, Οκριασβίλι και Σαρφό. Τρεις ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με την αξία τους να είναι αδιαμφισβήτητη, έχοντας να επιδείξουν τα καλύτερα με τα χρώματα των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης και Ολυμπιακού αντίστοιχα. Ξεκάθαρη, λοιπόν, η πρόθεση της Ομόνοιας να κινηθεί για επιλογές με λίγο ή καθόλου ρίσκο, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ