Ομόνοια: Έρχεται ο Παντιλιμόν, στα υπόψη φορ, έχουν έτοιμο τον εξτρέμ

Αποκαλύψεις στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ»...

Ομόνοια και Κοστέλ Παντιλιμόν ως γνωστόν συζητούν εδώ και λίγες ημέρες για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Η πιθανότητα να αποκτηθεί ο υψηλόσωμος κίπερ παραμένει ανοικτή, αφού το θέμα που προέκυψε με τους εκπροσώπους του Ρουμάνου ξεπεράστηκε και οι δύο πλευρές μπήκαν στο… ψητό όσον αφορά στις επαφές τους.

Το ζήτημα αυτό αναμένεται να κλείσει θετικά για το «τριφύλλι», ενώ όπως μεταδόθηκε από τον Active (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή, ο 32χρονος πορτιέρε αναμένεται αύριο στην Κύπρο. Εξέλιξη που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το νερό μπήκε για τα καλά στο αυλάκι. Να προσθέσουμε ότι ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ομόνοια, ωστόσο συστήνεται υπομονή μέχρι την κατάληξη στην τελική επαφή.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε η προετοιμασία με Χριστοφή και Παπασταύρου

Από εκεί και πέρα, στα υπόψη της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας, βρίσκεται ένας επιθετικός, ενώ όπως επίσης αποκάλυψαν οι δύο συνάδελφοι στον Active, σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία με τον Χεν Έζρα υπάρχει έτοιμη λύση με την προσθήκη ενός εξτρέμ, για να καλυφθεί το κενό του Ισραηλινού στο ρόστερ των πρασίνων. Οι επαφές για την κάλυψη της κορυφής στη «γραμμή κρούσης» και με τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Έζρα είναι προχωρημένες και οι ενδείξεις για θετική κατάληξη είναι θετικές.

Με την απόκτηση τερματοφύλακα και επιθετικού, θα χρειαστεί να αποχωρήσουν δύο παίκτες και αυτοί σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι οι Ζοέλ Περέιρα και ο Φεντόρ Μίκου, καθότι δεν υπάρχει κενή θέση στον κατάλογο α’.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ