aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Έρχεται και 5ος τερματοφύλακας, διλήμματα το καλοκαίρι

Oμόνοια: Έρχεται και 5ος τερματοφύλακας, διλήμματα το καλοκαίρι

Η απίστευτη κακοδαιμονία στην Ομόνοια με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή δημιούργησε ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου στο «Ηλίας Πούλλος». Οι «πράσινοι» άρχισαν τη σεζόν με τριάδα τερματοφυλάκων τους Ουζόχο, Παναγή και Κυριακίδη.

Η 13η Οκτωβρίου έμελε να διαφοροποιήσει το πλάνο των Νεόφυτου Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ. Ο Φράνσις Ουζόχο τραυματίστηκε σοβαρά στο διεθνές φιλικό προετοιμασίας της Νιγηρίας με την Βραζιλία και λίγες ώρες αργότερα ήρθε το δεύτερο «κτύπημα» με τον Παναγή να αποχωρεί χωλαίνοντας στο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με την Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά επιβεβαιώθηκαν και ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας διάβηκε την πόρτα του χειρουργείου.

Η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας κινήθηκε αστραπιαία και έφερε στην Κύπρο τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Έναν έμπειρο τερματοφύλακα με παραστάσεις από την Πόρτο και έτοιμο να σηκώσει το βάρος του βασικού τερματοφύλακα. O 31χρονος τερματοφύλακας παρά την αγωνιστική απραξία υπερασπίστηκε με το «καλημέρα» την εστία της Ομόνοιας με επιτυχία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μέτρησε ήδη τέσσερις συμμετοχές, εκ των οποίων στις δύο κράτησε απαραβίαστη την εστία του και πιστώνεται μερικές σημαντικές αποκρούσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια κοιτάζει ήδη στην «αγορά» για απόκτηση τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών, ώστε να έχει άλλη μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Φαμπιάνο. Άρα, τον Ιανουάριο θα διαβεί την πύλη του «Ηλίας Πούλλος» και πέμπτος τερματοφύλακας στην τρέχουσα σεζόν!

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η (γεμάτη) ατζέντα του προέδρου

Το συμβόλαιο του Φαμπιάνο με την Ομόνοια έχει ισχύ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ουζόχο θυμίζουμε πως αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Λα Κορούνια, άρα το Μάη θα ανήκει ξανά στην ισπανική ομάδα. Ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς από το… κρεβάτι του πόνου άρχισε ζωντανό βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσω του οποίου απαντούσε σε ερωτήσεις φιλάθλων. Ο Ουζόχο απάντησε και «τρέλανε» τον κόσμο των πρασίνων μετά από σχετική ερώτηση «και ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια;».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια-Ουζόχο: Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…

Το κατά πόσο η επιθυμία του Ουζόχο θα γίνει πραγματικότητα θα το γνωρίζουμε το ερχόμενο Καλοκαίρι. Ουδείς μπορεί να προβλέψει, επίσης, το μέλλον του Φαμπιάνο, ο οποίος ναι μεν αποκτήθηκε για να κλείσει την «τρύπα» στον άσο, όμως από τις εμφανίσεις του εξαρτάται εάν θα ρίξει «άγκυρα» για περισσότερα χρόνια στο Γέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ