aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επόμενος σταθμός για το «όνειρο» η Πολωνία

Ομόνοια: Επόμενος σταθμός για το «όνειρο» η Πολωνία

Πρώτος στόχος επετεύχθη. Η Ομόνοια έστω και δύσκολα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Αραράτ-Αρμενία της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τιάγκο στο τέταρτο λεπτό της ημίωρης παράτασης (0-0 η κανονική διάρκεια) στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και έκλεισε θέση στον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αντίπαλος της Ομόνοιας θα είναι η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία την Τρίτη επικράτησε επίσης δύσκολα 1-0 της Λίνφιλντ εντός έδρας με τέρμα του Κάντε στο 82’. Ο αγώνας της Ομόνοιας με την Λέγκια θα γίνει στο «Βόισκα Πολσκιέγκο», καθώς η κληρωτίδα έβγαλε πρώτο το όνομα των πρωταθλητών Πολωνίας. Έτσι, οι πράσινοι καλούνται και πάλι εκτός έδρας σε μονό παιχνίδι να κάνουν άλλο ένα βήμα προς τον μεγάλο στόχο της συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Λύτρωσε την Ομόνοια ο Τιάγκο, κάθετη «μαγεία» του Μποτεάκ

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/8) και θ’ αρχίσει στις 20:00 και αυτή τη φορά το εμπόδιο για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα είναι ασφαλώς ψηλότερο.

Διαβάστε επίσης: Ο Τιάγκο κράτησε την Ομόνοια στ’ αστέρια στην παράταση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ