aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επίδειξη δύναμης!

Ομόνοια: Επίδειξη δύναμης!

Κάτι σαν κοινό μυστικό μοιάζει η περίπτωση της συνεργασίας Ομόνοιας και Τορνίκε Οκριασβίλι. Όχι τώρα, αλλά εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών αφού έχει προκύψει οριστική συμφωνία και απομένει να υπογραφτούν τα συμβόλαια.

Αυτό αναμένεται να γίνει ακόμη και εντός της εβδομάδας, εξέλιξη που θα επιτρέψει στους πράσινους να ανακοινώσουν το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, μετά τους Γιούστε και Ψάλτη. Ο Οκριασβίλι βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του και υπάρχει το ενδεχόμενο να αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο την Πέμπτη (3/6).

Η Ομόνοια κάνει επίδειξη δύναμης με μια τέτοια μετεγγραφική κίνηση, αφού παίρνει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έδειξε πέρσι στην Ανόρθωση ότι είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Για να πείσει τον Γεωργιανό διεθνή η Ομόνοια του πρόσφερε κλειστό διετές συμβόλαιο με πολύ καλές απολαβές που με τα μπόνους θα ξεπεράσουν τις €300.000! Άλλωστε ο Οκριασβίλι χρειαζόταν ένα δέλεαρ, τη στιγμή που τον «καλοέβλεπαν» και ομάδες από το εξωτερικό και ήταν σε θέση να του προσφέρουν υψηλό συμβόλαιο.

Παράλληλα, για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή αποτελεί τεράστια πρόκληση η παρουσία της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ και η προοπτική να φθάσει μακριά στην Ευρώπη, να βρεθεί και πάλι σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η απόφαση από την Ομόνοια να τον κάνει «δικό της» προφανώς και έχει την εξήγησή της. Ο Γεωργιανός άσος είναι σε θέση να καλύψει τα «θέλω» του Μπεργκ, αφού αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ που συγκλίνει και σουτάρει.

Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός. Εφόσον δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του και προσαρμοστεί άμεσα στο παιχνίδι της Ομόνοιας, είναι σε θέση να προσφέρει πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ