aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένας 16χρονος κατάφερε σε 7’ ότι δεν πέτυχε σε όλο το πρωτάθλημα!

Ομόνοια: Ένας 16χρονος κατάφερε σε 7’ ότι δεν πέτυχε σε όλο το πρωτάθλημα!

Ο Λοΐζος Λοΐζου το πέτυχε κι αυτό, πάνω που πριν δύο περίπου εβδομάδες γράφαμε πως η Ομόνοια δεν σκόραρε με γκολ εκτός περιοχής σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Όπως θα θυμάστε, το «Goal» είδε ξανά όλα τα τέρματα που πέτυχε φέτος το «τριφύλλι» και διαπίστωσε (διαβάστε ΕΔΩ) πως σκόραρε με όλους τους τρόπους εκτός από σουτ εκτός περιοχής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της πρωτεύουσας σκόραρε υπέροχα γκολ με σουτ/πλασέ εντός περιοχής, έπειτα από εξαιρετικούς συνδυασμούς, με κεφαλιές, με απευθείας φάουλ, με πέναλτι, ακόμη και με αυτογκόλ.

Το «τριφύλλι» έχει σκοράρει 30 γκολ με τους πιο πάνω τρόπους, ωστόσο μόνο το 31ο επιτεύχθηκε με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο προήλθε από τα πόδια του 16χρονου Λοΐζου που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Ο μικρός, όχι μόνο σκόραρε, αλλά προηγουμένως «άδειασε» δύο αντιπάλους και με ποδοσφαιρικό… θράσος δοκίμασε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ δεν κάνει «διακρίσεις»

Ο Λοΐζου το χάρηκε με την ψυχή του, ο Μπεργκ δηλώνει ευχαριστημένος από την επίδοση του ωστόσο του έστειλε μήνυμα… προσγείωσης τονίζοντας μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ πως χρειάζεται σκληρή δουλειά ώστε να καθιερωθεί στο ρόστερ των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ