aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκπλήξεις και θορυβώδεις προσθαφαιρέσεις

Ομόνοια: Εκπλήξεις και θορυβώδεις προσθαφαιρέσεις

Οι έως τώρα μεγάλες εκπλήξεις από τη μετεγγραφική περίοδο κάθε Ιανουαρίου, είναι δεδομένο πως δεν ήταν πολλές. Ούτε το ποσοστό επιτυχίας με τις προσθήκες παικτών ήταν μεγάλο. Η φετινή χειμερινή περίοδος ωστόσο, λόγω και της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού θα αποφέρει μετεγγραφικές εκπλήξεις σε διάφορες ομάδες ή ακόμη και αποχωρήσεις οι οποίες θα προκαλέσουν θόρυβο. Από αυτό το πλαίσιο δεν εξαιρείται η Ομόνοια.

Οι πράσινοι χρειάζονται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να συνεχίσουν στη μετά ομίλων φάση του Γιουρόπα Λιγκ και θα αρκεστούν στα έσοδα που ήδη είναι γνωστό πως θα μπουν στο ταμείο τους. Το γεγονός, επίσης, πως η Ομόνοια είναι η ομάδα η οποία πλήγηκε περισσότερο από όλες τις άλλες στο πρωτάθλημα λόγω της διεξαγωγής αγώνων χωρίς κόσμο, είναι κάτι για το οποίο επίσης η διοίκηση είναι αναγκασμένη να επιδιώξει εισροή χρήματος από άλλες πηγές.

Θα δαπανηθεί, μεν, χρήμα για να ενδυναμωθούν κάποιες γραμμές (κυρίως η επιθετική) και το «τριφύλλι» να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως ομάδες από το εξωτερικό, θα πλησιάσουν εκ νέου τους πράσινους για να αποκτήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές. Είτε παίκτες για τους οποίους υπήρξε προσέγγιση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και στο πρόσφατο παρελθόν, είτε για ποδοσφαιριστές που θα βιώσουν για πρώτη φορά το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους από τη μέρα που εντάχθηκαν στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ ήταν πρώτος σε όλη την Ευρώπη!

Και επειδή υπάρχουν ομάδες από άλλες Ηπείρους οι οποίες πληρώνουν αδρά για να μειωθεί το ρίσκο και να αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας τους σε μετεγγραφές, πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο πως η διοίκηση των πρασίνων θα καθίσει στο… διαδικτυακό τραπέζι των διαπραγματεύσεων εάν οι προσφορές είναι δελεαστικές.

Τα υπόλοιπα τον προσεχή Δεκέμβριο-Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ για κριτική: «Δεν συνάντησα κάποιον απογοητευμένο. Με εμπιστεύονται»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ