aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έκλεισε και τον επιθετικό! (ανακοίνωση)

Ομόνοια: Έκλεισε και τον επιθετικό! (ανακοίνωση)

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας μέσω της οποίας ενημερώνει για την καταρχήν συμφωνία με τον «Μίκου». Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο 34χρονος επιθετικός βρίσκεται στο νησί μας τις τελευταίες μέρες για κατ’ ιδίαν επαφές με τους πράσινους. Μάλιστα, το γραφείο Τύπου της μανατζερικής εταιρείας που εκπροσωπεί τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε και αυτό την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Μανατζερική επιβεβαίωση για «Μίκου» στην Ομόνοια!

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνουμε την καταρχήν συμφωνία με τον 34χρονο Βενεζουελάνο επιθετικό, Miku Fedor, ο οποίος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους φορούσε τη φανέλα της Bengaluru FC κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλο Ινδίας.

Ο Miku έκανε σπουδαία καριέρα στην Ισπανία. Έπαιξε στη Getafe CF έχοντας συμμετοχές και στους ομίλους του Europa League, τη Rayo Vallecanoκαι τη Valencia όπου, επίσης, αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Ακόμη, έπαιξε και στη Celtic με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ.

Έχει 51 συμμετοχές και έντεκα γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ