aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Έδεσε» Κωνσταντίνο Παναγή μέχρι το 2023!

Ομόνοια: «Έδεσε» Κωνσταντίνο Παναγή μέχρι το 2023!

Με το τριφύλλι στο στήθος θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Παναγή μέχρι το 2023! Ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας με μεγάλη χαρά έχει υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα και με ενθουσιασμό, διάθεση και αυτοπεποίθηση προσβλέπει σε αρκετές διακρίσεις και επιτυχίες με τη φανέλα της Ομόνοιας!

«Είμαι χαρούμενος, αλλά και περήφανος που συνεχίζω σε αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση για όλες τις θυσίες που έχω κάνει. Η Ομόνοια τα αναγνώρισε και καταλήξαμε στην επέκταση της συνεργασίας. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, το αναγνωρίζω. Συνεχίζω με στόχο να γίνομαι καλύτερος για να δίνω στην Ομόνοια τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια!» ανάφερε ο Κωνσταντίνος Παναγή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ομόνοια σε παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Νάπα, στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και λίγο αργότερα, στις 22 Μαρτίου 2015, υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας της Λευκωσίας για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 89 συμμετοχές σε επίσημες αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ