aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν το αποδεικνύει και το πληρώνει

Ομόνοια: Δεν το αποδεικνύει και το πληρώνει

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Άχρωμη, ανούσια και με αδυναμίες που φωνάζουν. Η Ομόνοια κόντρα στον Ερμή (0-0), επαλήθευσε όλα όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο ένα (και βάλε) μήνα. Η ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΕΝΠ και τη Δόξα, η ήττα από τον Ολυμπιακό και τη Νέα Σαλαμίνα, δυστυχώς για τους πράσινους δεν είναι μια κακή παρένθεση, αλλά ένα αποτυχημένο σερί το οποίο μπορεί να τους στοιχίσει ακόμα και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» μπορεί να πιστεύουν στην ανατροπή, όμως το -9 από την κορυφή δεν είναι ένας αριθμός που ανατρέπεται εύκολα. Η απειρία της Ομόνοιας στους ομίλους της Ευρώπης, κάποιες αποφάσεις του Μπεργκ που δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, έφεραν την ομάδα της πρωτεύουσας σε αυτή την δύσκολη μέση, στα μισά της τρέχουσας σεζόν.

Οι λάθος μεταβιβάσεις, η αδυναμία να βρεθεί λύση στο σκοράρισμα είναι από τα κύρια στοιχεία τα οποία πληρώνει σήμερα η Ομόνοια. Το παιχνίδι των πρασίνων εύκολα πλέον διαβάζεται από τους αντιπάλους, ενώ η απουσία ενός επιθετικού «killer» μετά την φυγή του Ντάρμπισαϊρ, είναι οφθαλμοφανές. Κι αν η Ομάδα Προγραμματισμού κινηθεί για απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή στην μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πιο τραγική πεθαίνεις!

Βαθμοί χάνονται, το σούπερ «αιώνιο» ντέρμπι με τον ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ είναι προ των πυλών, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν, απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδι (!). Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, ωστόσο η Ομόνοια δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, ενώ πολύτιμος χρόνος και βαθμοί χάνονται. Αυτό που εύλογα προκύπτει μετά από τα πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι που μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα των πρασίνων; Ο στόχος για πρωταθλητισμό σαφώς και δεν εγκαταλείπεται, όμως για την ώρα, δεν το αποδεικνύει στο γήπεδο. Κι αυτό είναι που καίει άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ