Ομόνοια: «Δεν θα εκδώσουμε εισιτήρια για τον αγώνα με τη Δόξα…»

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της τοποθετείται το θέμα της αδειοδότησης των γηπέδων και τονίζει πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Δόξα (24/08, 19:00) εάν δεν αδειοθοτηεθεί το Μακάρειο.

Αναλυτικά: «Έχουμε ενημερωθεί ότι η απόφαση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων για το κατά πόσο θα αδειοδοτήσει το Μακάρειο στάδιο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα ληφθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (23/08).  Όπως μας έχει αναφερθεί από τον ΚΟΑ, θα προηγηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι από τους αρμόδιους φορείς του κράτους, τις γνωματεύσεις των οποίων θα λάβει υπόψη η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων για την τελική της απόφαση.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του κόσμου που θα δώσει το παρών του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Δόξα. Ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσουμε σε προπώληση εισιτηρίων μέχρι να γνωρίζουμε εάν θα αδειοδοτηθεί το Μακάρειο στάδιο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην πρεμιέρα και τον καλούμε να αναμένει τις επίσημες μας τοποθετήσεις σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ