Ομόνοια: Δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τα «θέλω» τους

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι Ραούλ Λοέ και Μίκαελ Γκαφού αποτελούν «ξένο» σώμα για την Ομόνοια και αυτό είναι γνωστό μέρες τώρα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αναζητούν τον τρόπο αποδέσμευσής τους. Από πλευράς «πρασίνων» δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για να ικανοποιηθούν όλα τα «θέλω» των παικτών, γι’ αυτό και οι επαφές συνεχίζονται με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη οικονομικά δυνατή λύση για όλες τις πλευρές.

Ανάλογα και με το συμβόλαιο που θα πάρουν από άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, θα κριθεί και το ποσό της αποζημίωσης από το «τριφύλλι». Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο δεν βρίσκουν ομάδα, θα συνεχίσουν να «πατούν» στο συμβόλαιο που διατηρούν με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Καμπανάκι» ενίσχυσης και δουλειάς

Θυμίζουμε ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Πολωνία και θα προπονούνται εκεί από τη στιγμή που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Μάλιστα ο Λοέ αγωνίστηκε στο φιλικό με την Μπεϊτάρ, από το οποίο αποχώρησε τραυματίας, χωρίς να σημαίνει πως η επιλογή του Μπεργκ να τον χρησιμοποιήσει διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι σωστές επισημάνσεις του Μπεργκ, ο νέος σχηματισμός και οι δοκιμές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ