aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν αντιδράει και το... πληρώνει

Ομόνοια: Δεν αντιδράει και το… πληρώνει

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία κατέγραψε η Ομόνοια και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Το προηγούμενο σαββατοκύριακο δέχθηκε το… χαστούκι από τον Εθνικό καθώς ήταν αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, ενώ το απόγευμα της Κυριακής δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το ντέρμπι με την ΑΕΛ που διεξήχθη στο Τσίρειο.

Η ομάδα της πρωτεύουσας και στα δύο αυτά παιχνίδια έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, με αποτέλεσμα να πάρει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι ένα στατιστικό το οποίο πιθανόν να προβληματίζει τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του, καθώς οι παίκτες της Ομόνοιας δείχνουν… σαστισμένοι μετά το γκολ που δέχονται, με αποτέλεσμα να χάνετε πολύτιμος χρόνος.

Το ίδιο παρατηρήθηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ του πρώτου γύρου (2-2) στο οποίο οι πράσινοι έμειναν πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από την «Αρένα. Υπενθυμίζουμε πως από εκείνο το ματς, η Ομόνοια είχε σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου.

Το «τριφύλλι» έχει καταγράψει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έξι ισοπαλίες, οι δύο εκ των οποίων ήταν λευκές, με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Τέλος, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό η ομάδα της πρωτεύουσας ήταν μπροστά στο σκορ, όμως οι μαυροπράσινοι σόκαραν την Ομόνοια στα τελευταία λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ