aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Χτυπά» ψηλά για τις επιλογές στην άμυνα

Ομόνοια: «Χτυπά» ψηλά για τις επιλογές στην άμυνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ αρκετές. Ο Άνχελ Γκόμεθ ψάχνει την ίδια ώρα για να τις καλύψει με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ωστόσο, έχει θέσει και προτεραιότητες. Πέρα από το «δέκα το καλό», που έθεσε ψηλά τον πήχη, όπως πληροφορούμαστε επιδιώκει να θωρακίσει την άμυνα της ομάδας με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Γκόμεθ θέλει αμυντικούς που να ξέρουν μπάλα, να έχουν ηγετική φυσιογνωμία και να προσδίδουν ηρεμία. Εκεί εστιάζει την προσπάθειά του για την επιλογή των αμυντικών ποδοσφαιριστών.

Οι μισές από τις εναπομείναντες κινήσεις που θα γίνουν, αφορούν στην οπισθοφυλακή. Δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός και δύο αριστεροί μπακ, είναι οι προσθήκες που θα γίνουν και μάλιστα οι τρεις από τις τέσσερις άμεσα, ενδέχεται και εντός της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνοντας την καλύτερη λύση με Μαργκάσα και άλλους

Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει η επιλογή του Αραούζο αλλά και αυτή του Δημητρίου. Θα προστεθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, που ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη επιλογή, με τον Βραζιλιάνο να υπολογίζεται και ως εξτρέμ. Οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας σήμερα είναι αυτές των Γκαφούρ, Κατελάρη, Χριστοδούλου και Φραγκέσκου. Θα αποκτηθεί άλλος ένας έμπειρος στόπερ, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Βύντρα. Το αριστερό άκρο είναι «ορφανό» για την ώρα και θα γίνουν δύο προσθήκες, σίγουρα η μια θα αφορά σε έμπειρο ποδοσφαιριστή και η άλλη ίσως νεαρό κάτω των 22 ετών.

Διαβάστε επίσης: Η περίφημη «AS» για το ισπανικό δίδυμο Γκόμεθ-Ολίβα

Η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, κυρίως τα δύο πρόσφατα, υπέφερε πολύ από τα αμυντικά κενά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι, οι δύο προηγούμενες σεζόν ήταν οι χειρότερες στην ιστορία της, καταγράφοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Είναι εις γνώση του τεχνικού διευθυντή και θέλει να βάλει ένα τέλος, στελεχώνοντας την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θέλει να είναι τέτοιοι που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη στους αντίπαλους επιθετικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ