aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-Χριστοφή: Καμία πρόταση για μείωση απολαβών

Ομόνοια-Χριστοφή: Καμία πρόταση για μείωση απολαβών

Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Χριστοφή, παρόλο που εδώ και καιρό είναι υγιής αγωνιστικά στη φετινή σεζόν, όχι μόνο δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ, αλλά ούτε ως παγκίτης με αξιόλογο τουλάχιστον χρόνο συμμετοχής δεν μπορεί να θεωρείται ενόψει της συνέχειας, καθότι στο πρωτάθλημα κατέγραψε έξι μόνο συμμετοχές. Με το άθροισμα του χρόνου συμμετοχής του σε αυτά τα ματς να ανέρχεται στα 179 μόλις λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Πώς έχει του Φαμπιάνο και το μέλλον του στην Ομόνοια

Στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ερμή Αραδίππου (3-0) ο Κύπριος επιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός χωρίς να αντικατασταθεί και πήρε χρόνο συμμετοχής στα πόδια του τρεις σχεδόν μήνες μετά, αφού η προηγούμενη του συμμετοχή καταγράφηκε στις 25 Οκτωβρίου και στην 7η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Οι υποψήφιοι στόχοι για τα «φτερά» της επίθεσης και ο Έζρα

Ο «Τζίμης» διαθέτει υψηλό συμβόλαιο και όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Derby» του Πολίτη FM 107.6, διά στόματος του παλαίμαχου παίκτη της Ομόνοιας Ανδρέα Κάντηλου, ο Κύπριος έμπειρος επιθετικός προσεγγίστηκε και αποδέχθηκε μείωση απολαβών στο συμβόλαιό του. Κάτι που τιμάει τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αισθάνεται ότι οι πολλοί τραυματισμοί τον πήραν αρκετά πίσω σε θέμα φορμαρίσματος και δεν είναι σε θέση να προσφέρει στον βαθμό που το έκανε παλαιότερα.

Διαβάστε επίσης: Στο Ισραήλ προβλέπουν πότε θα υπάρχει εξέλιξη με Έζρα

Από πλευράς Ομόνοιας διαψεύδουν τα περί πρότασης και συμφωνίας με τον Χριστοφή για μείωση απολαβών στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ