aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς Χριστοφή, αλλά με τρία νέα πρόσωπα

Ομόνοια: Χωρίς Χριστοφή, αλλά με τρία νέα πρόσωπα

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Διήμερο ρεπό… τέλος. Τα κεφάλια και πάλι μέσα για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος» και θα εισέλθουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το επόμενο ματς που είναι με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ, την Κυριακή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση (το ίδιο θα γίνεται καθημερινά), με τους Κύπριους διεθνείς Παναγή και Κούσουλο να επιστρέφουν.

Αντιθέτως, θα απουσιάσουν και τις προσεχείς μέρες οι Ραμίρες και Αντόνια. Από την Πέμπτη θα είναι σε θέση ο Ολίβα, έχοντας όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, να δουλέψει στην τακτική. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται στο αρχικό σχήμα, αλλά θα πρέπει να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Χριστοφή κι αν θα διατηρήσει το 4-4-2 ή θα προτιμήσει άλλο σχήμα.

Δεν υπολογίζονται, λοιπόν, οι Χριστοφή και Κατελάρης, σε αντίθεση με τους Αλμπίν και Λοέ που απουσίασαν στην πρεμιέρα κι αυτή τη φορά θα είναι στην αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθείς Λόρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ