aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Bρίσκει τον... εφιάλτη της

Ομόνοια: Bρίσκει τον… εφιάλτη της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε μια αφιλόξενη γι’ αυτήν έδρα θα πάει τη Δευτέρα η Ομόνοια. Το «ΑΕΚ Αρένα», η έδρα της ΑΕΚ από τον Φεβρουάριο του 2016, δεν… πάει στην ομάδα της Λευκωσίας. Βεβαίως, πρόκειται για μια νέα έδρα, στην οποία το «τριφύλλι» έδωσε μόλις τέσσερις αγώνες και δεν κατάφερε να γευθεί σε κανένα τη χαρά της νίκης. Το αντίθετο θα επιδιώξει να κάνει τη Δευτέρα η ομάδα του Ολίβα, βάζοντας τέλος σε άλλο ένα αρνητικό σερί όπως έκανε με το μηδέν παθητικό στους πρώτους δυο αγώνες της σεζόν, αλλά και το απόλυτο των βαθμών την τελευταία οκταετία.

Τη σεζόν 2016-17 η Ομόνοια ηττήθηκε με 4-2 από την ΑΕΚ για την Α’ Φάση του πρωταθλήματος, ενώ οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 στα πλέι οφ. Πέρσι, την περίοδο 2017-18, ήταν ακόμη πιο εφιαλτικό το πέρασμα των πρασίνων από το «ΑΕΚ Αρένα». Δέχθηκαν τη συντριβή με 5-0 για την Α’ Φάση, ενώ έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και στα πλέι οφ αφού έχασαν με 2-0.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, στην Ομόνοια θέλουν να είναι αλλιώς. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που είναι καλά στελεχωμένη, διατηρώντας τον βασικό κορμό της τα τελευταία χρόνια, όμως οι πράσινοι θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ματς στο οποίο θα έχουν απέναντί τους έναν αντίπαλο με στοιχεία που συνοδεύει και το δικό τους παιχνίδι, όπως η κατοχή της μπάλας και η επιθετική φιλοσοφία, και θα μετρήσουν δυνάμεις και θα δείξουν τις αντοχές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ