aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Bγαλμένος από… παραμύθι!

Ομόνοια: Bγαλμένος από… παραμύθι!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Είσαι μαγεία πράσινε Θεέ»! Ο κόσμος της Ομόνοιας, έδωσε για άλλη μια φορά διαπιστευτήρια, καθώς ο πρόσφατος φιλικός αγώνας με τον Παναθηναϊκό έμοιαζε με ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η επίσημη Ομόνοια ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια που διατέθηκαν έφτασαν τις 12.564. Και… ακόμη πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κόσμος που βρισκόταν στο ΓΣΠ ήταν γύρω στις 14.000 με 15.000, αφού λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου άνοιξαν οι πόρτες τις βόρειας, με σκοπό να ευκολυνθούν οι οπαδοί των πρασίνων.

Όλοι παραμιλούσαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Σε ένα απλό φιλικό προετοιμασίας, 20 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και με την Ομόνοια να προέρχεται ίσως από την πιο άσχημη φάση της ιστορίας της, ο «πράσινος λαός» ήταν εκεί δηλώνοντας ξανά την παρουσία του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κρίστιαν Μόντες, ένας μικρός «διαβολάκος»

Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και δεν μπορεί κανένας να το περιγράψει με λόγια… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ποδοσφαιριστές με μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις (Νταρμπισάιαρ, Μότα)  «παραμιλούσαν», ενώ ακόμη και ο Χρήστος Δώνης του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στην κάμερα του «Goal.com.cy» τόνισε πως εκπλάγηκε από την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο, χαρακτηρίζοντας απίστευτο τον κόσμο της Ομόνοιας.

Αυτός ο κόσμος δεν ξενερώνει ποτέ, και όσο βλέπει να γίνεται σωστή δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος», τόσο πιο πολύ θα στηρίζει την ομάδα που κτίζουν οι Ολίβα και Γκόμεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ