aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αστραπιαίες οι ενέργειες, έρχεται ίσως και σήμερα ο νέος κίπερ

Ομόνοια: Αστραπιαίες οι ενέργειες, έρχεται ίσως και σήμερα ο νέος κίπερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αστραπιαίες είναι οι ενέργειες που γίνονται στην Ομόνοια τις τελευταίες ώρες, ώστε να συνάψουν συνεργασία με τερματοφύλακα. Η απρόσμενη εξέλιξη με τους Ουζόχο και Παναγή, οι οποίοι χάνουν τη σεζόν, δεν τους άφησε άλλα περιθώρια από το να κινηθούν για την εξεύρεση νέου τερματοφύλακα. Ο ποδοσφαιριστής θα αντικαταστήσει τον Παναγή, με την Ομόνοια να έχει ανοιχτή θέση στο ρόστερ της για τον Κατάλογο Α, την οποία θα καλύψει ο εκλεκτός για τον «άσο».

Διαβάστε επίσης: Φέρνει τερματοφύλακα πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Ακόμη και σήμερα η Ομόνοια ενδέχεται να είναι σε θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή. Από χθες, αφού εντοπίστηκαν και αξιολογήθηκαν περιπτώσεις άνεργων τερματοφυλάκων, επειδή τέτοια μπορεί να υλοποιήσει τη δεδομένη στιγμή, γίνονται επαφές ώστε το συντομότερο να υπάρξει κατάληξη. Όταν γίνει αυτό, ο εκλεκτός τερματοφύλακας θα έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού πρώτα περάσει από τη διαδικασία των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων. Στόχος είναι η επιλογή που θα γίνει να έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή που έκανε προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα και είναι σε έναν καλό βαθμό ετοιμότητας. Απλώς θα του λείπουν τα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα και μήνυμα στον Ουζόχο από την Ομόνοια

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις άνεργων τερματοφυλάκων. Πρόθεση της Ομάδας Προγραμματισμού είναι να αποκτηθεί όσο το δυνατόν έμπειρος ποδοσφαιριστής. Η εμπειρία θα του επιτρέψει, τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας, να καλύψει ώς ένα βαθμό την έλλειψη ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: Το κακό παρατράβηξε με τους τερματοφύλακες

Βάσει των πιο πάνω, η πρόθεση που υπάρχει στην Ομόνοια είναι η ομάδα να πάει την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, με νέο τερματοφύλακα. Είτε θα είναι ως βασικός είτε θα βρίσκεται στον πάγκο. Αυτό θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται αφού η προπονητική ομάδα τον αξιολογήσει στις προσεχείς προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Δίπλα στον Ουζόχο η Ανόρθωση

Αναλόγως, ο Χαράλαμπος Κυριακίδης θα πάρει θέση, δηλαδή είτε κάτω από τα δοκάρια είτε στον πάγκο. Οι δυο τους θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων απ’ εδώ και στο εξής. Στον 21χρονο (τα κλείνει στις 30 Νοεμβρίου) Κυριακίδη δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του. Ερχόμενος στην Ομόνοια από τον Άρη το καλοκαίρι, ανέμενε ότι κάποια στιγμή θα του δοθεί η ευκαιρία. Αυτή ήρθε νωρίτερα απ’ ό,τι ίσως να περίμενε. Ακόμη και ως δεύτερος, η πρόκληση που λέγεται Ομόνοια είναι τεράστια για τον διεθνή τερματοφύλακα με την Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ