Ομόνοια: Αρνητική για Ζαχαρίου και Μακρή λόγω… «Ηλίας Πούλλος»

Οι… καιροί άλλαξαν. Η αδύναμη οικονομικά και αγωνιστικά Ομόνοια των προηγούμενων χρόνων έχει μετατραπεί σε μία ισχυρή ομάδα εντός αγωνιστικών χώρων, με οικονομική και διοικητική σταθερότητα και με την πρόκληση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά της.

Πλέον, η προοπτική της Ομόνοιας δελεάζει και αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το «τριφύλλι» τα προηγούμενα χρόνια είχε ν’ αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην προσπάθειά του να πείσει ικανούς ποδοσφαιριστές να έρθουν στο «Ηλίας Πούλλος» κάτι που πλέον δεν υφίσταται. Τουναντίον, δεν είναι λίγοι οι ατζέντηδες που επιχειρούν να «πλασάρουν» ποδοσφαιριστές τους στην Ομάδα Προγραμματισμού.

Επίσης, με την οικονομική ισχύ που προσδίδει η παρουσία Σταύρου Παπασταύρου η Ομόνοια είναι από τις λίγες κυπριακές ομάδες που μπορούν να πληρώσουν χρήματα για αγορά παικτών από άλλες κυπριακές ομάδες. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες η Ομόνοια έχει συνδεθεί, μέσω δημοσιευμάτων, με περιπτώσεις Κύπριων ποδοσφαιριστών όπως οι Παναγιώτης Ζαχαρίου (Ολυμπιακός) και Δημήτρης Θεοδώρου (ΕΝΠ). Οι «πράσινοι» δεν δείχνουν ενδιαφέρον γι’ απόκτηση των νεαρών Κύπριων διεθνών όχι γιατί δεν αναγνωρίζουν την αξία τους, αλλά γιατί ήδη στο «Ηλίας Πούλλος» υπάρχουν «βλαστάρια» της Ομόνοιας που αγωνίζονται στην ίδια θέση (ακραίοι και περιφερειακοί επιθετικοί).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Λάρκου «αποκαλύπτεται» για μετεγγραφές και όχι μόνο

Κακουλλής και Λοΐζου άρπαξαν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν από τον Χένινγκ Μπεργκ και έδειξαν ότι μπορούν στο άμεσο μέλλον να εδραιωθούν στην ανδρική ομάδα, ενώ λύσεις στα «φτερά» της επίθεσης μπορεί να δώσει και ο Μαρίνος Τζιωνής. Επομένως, στο τριφύλλι θεωρούν ότι στο ενδεχόμενο που αποκτήσουν άλλους ποδοσφαιριστές θα «φράξουν» τον δρόμο για εξέλιξη των δικών τους παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η Ομόνοια απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος και στον Ανδρέα Μακρή (υπέγραψε προσύμφωνο τριών χρόνων με την ΑΕΚ), ο οποίος πέραν από την Ανόρθωση προτάθηκε στους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το «ναι» του Φαμπιάνο

ΜΕΣΩΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ