aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αρχίζει σήμερα η νομική διαμάχη με την Primetel

Ομόνοια: Αρχίζει σήμερα η νομική διαμάχη με την Primetel

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα ανοιχτά «μέτωπα» για τη διοίκηση της Ομόνοιας, είναι η έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα τη νέα σεζόν, αλλά και η τηλεοπτική στέγη. Δυο σημαντικά κεφάλαια για τον Σύλλογο και το προσεχές διάστημα κρίνεται ως κρίσιμο, αφού θα πρέπει να υπάρξει κατάληξη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όσον αφορά τον προγραμματισμό, είναι κάτι που ενδιαφέρει τη διοίκηση, αλλά είναι ζήτημα που απασχολεί περισσότερο την Ομάδα Προγραμματισμού, η οποία καλείται να στελεχώσει το ρόστερ στο οποίο θα στηριχθεί η Ομόνοια τη νέα σεζόν.

Κεφάλαιο «Μακάρειο»: Οι χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ, προκάλεσαν την αντίδραση της Ομόνοιας. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, επισήμανε πως είναι δύσκολο να αγωνιστεί η Ομόνοια τη νέα σεζόν στο Μακάρειο, λόγω των διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν για τα βελτιωτικά έργα. Οι πράσινοι ζητούν μέσω ανακοίνωσης, ξανά από τον ΚΟΑ όπως επισπεύσει τις διαδικασίες και μας δώσει την τελική του απάντηση στο αίτημα που έχουμε καταθέσει. «Εάν είναι τόσο δύσκολο να ξεκινήσουν τα έργα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, τότε όπως είχαμε αναφέρει σε επιστολές και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση στον ΚΟΑ, ζητάμε όπως μας παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα», τονίζει η Ομόνοια.

Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση: Ενοχλημένη με τον ΚΟΑ η Ομόνοια: «Παρεμβάσεις με σκοπιμότητες…»

Κεφάλαιο τηλεοπτικά: Η νομική διαμάχης Ομόνοιας και Primetel αρχίζει σήμερα. Κι αυτό, μετά την απόφαση των πρασίνων να διακόψουν μονομερώς τη συνεργασία τους με την Primetel, που προνοούσε συμφωνία για την πενταετία 2019-2024. Εξέλιξη που οδήγησε την Primetel σε προσφυγή στο Δικαστήριο. Όποια κι αν θα είναι η κατάληξη, αναμένεται χρονοβόρα η διαδικασία και η Ομόνοια θα πρέπει να συνάψει συνεργασία με κάποια πλατφόρμα ώστε να έχει τηλεοπτική στέγη με τη έναρξη της νέας σεζόν. Είναι, επίσης, ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τον Σταύρο Παπασταύρου, που θα έλθει στην Κύπρο Μεγάλη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αν όχι Μακάρειο, ενδεχόμενο μετακόμισης στην Λάρνακα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ