aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Αρχή από το Μακάρειο, το πρόγραμμα στα πλέι οφ

Oμόνοια: Αρχή από το Μακάρειο, το πρόγραμμα στα πλέι οφ

Από την κορυφή της βαθμολογίας αρχίζει τα πλέι οφ η Ομόνοια μετά τη νίκη 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι κέρδισαν για δεύτερη φορά φέτος τον ΑΠΟΕΛ επίτευγμα που πέτυχαν πρώτη φορά μετά από ένδεκα χρόνια, ενώ σε πρώτη φάση του πρωταθλήματος τελευταία φορά που το «τριφύλλι» επιβλήθηκε του «αιώνιου» αντίπαλου και στα δύο παιχνίδια ήταν το μακρινό 1998-99!

Η επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ χαρίζει στους πράσινους την πρωτιά στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος (όπως και πέρυσι) και έτσι σε μεγάλο βαθμό έχει «κλειδώσει» το πρόγραμμα της Ομόνοιας στη δεύτερη θέση, αφού πέραν της δεύτερης και τρίτης θέσης που θα ξεκαθαρίσουν στα παιχνίδια ΑΕΛ και Απόλλωνα της Κυριακής οι υπόλοιπες θέσεις είναι κατειλημμένες.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα αρχίσει την προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, ενώ τη 2η αγωνιστική θα υποδεχθούν την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ομόνοιας

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Ομόνοια

2η αγωνιστική: Ομόνοια – Ανόρθωση

3η αγωνιστική: ΑΕΛ (Απόλλων) – Ομόνοια

4η αγωνιστική: Ομόνοια – ΑΕΚ

5η αγωνιστική: Απόλλων (ΑΕΛ) – Ομόνοια

 αγωνιστική: Ομόνοια – Ολυμπιακός

7η αγωνιστική: Ανόρθωση – Ομόνοια

8η αγωνιστική: Ομόνοια – ΑΕΛ (Απόλλων)

9η αγωνιστική: ΑΕΚ – Ομόνοια

10η αγωνιστική: Ομόνοια – Απόλλων (ΑΕΛ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ