Ομόνοια: Αποκάλυψη για επιταγή £2000 στον Τσιακλή από στέλεχος άλλης ομάδας!

Αναφέρθηκε στο αίτημα των «πρασίνων» στην ΚΟΠ για απονομή τίτλου δίνοντας το δικό του επιχείρημα...

Είπε πολλά και ενδιαφέροντα χθες στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» το μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Ομόνοιας Μιχάλης Παπαπέτρου. Αναφέρθηκε στο αίτημα των «πρασίνων» στην ΚΟΠ για απονομή τίτλου δίνοντας το δικό του επιχείρημα (διαβάστε ΕΔΩ), ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο φόβο της Ομόνοιας που την ώθησε να θέσει όρους για επανέναρξη του πρωταθλήματος (διαβάστε ΕΔΩ).

Παράλληλα, όταν η κουβέντα με τους συνάδελφους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου ήρθε στα θέματα διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πολιτικός θυμήθηκε μια παλιά ιστορία όταν ήταν γενικός γραμματέας στο ΔΣ της Ομόνοιας από το 1971-75.

«Το 73’ παραμονή ενός αγώνα της Ομόνοιας στην τελευταία αγωνιστική που κρινόταν το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τότε, ο Αντωνάκης Τσιακλής συγκεκριμένα, και μου παρουσίασε επιταγή εκδομένη από τον προσωπικό λογαριασμό στελέχους της άλλης ομάδας με το ποσό των 2000 λιρών. Τότε ο Τσιακλής εργαζόταν σε μια εταιρεία και έπαιρνε 40 λίρες τον μήνα. Δηλαδή μιλάμε για 4½ ετών μισθούς. Πήρα την επιταγή κορδωτός, μαζί με τον Αντωνάκη Τσιακλή και πήγαμε στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ να καταγγείλουμε το γεγονός. Στο τέλος κόντεψαν να με βάλουν και μέσα (σ.σ. εννοεί στη φυλακή) γιατί είπαν ότι δεν απέδειξα ότι το ποσό αυτό στόχευε τον αγώνα και την αλλοίωση του αποτελέσματος. Την επιταγή ακόμα την έχω στην κατοχή μου».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ