Ομόνοια: Αποφασιστικότητα Παπασταύρου!

Ο πρόεδρος θα αναφερθεί στην ομάδα και στις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου μας…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εκτάκτως στην Κύπρο, από την Τρίτη, βρίσκεται ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας δείχνει αποφασιστικότητα να δώσει συνέχεια στις καταγγελίες και στα «πυρά» που εξαπέλυσε πρόσφατα ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης. Παρουσιάζεται έτοιμος να μιλήσει εκτενώς, γι’ αυτό και θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στον χώρο του εστιατορίου του ΓΣΠ στις 12:00. Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, ο πρόεδρος θα αναφερθεί στην ομάδα και στις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου μας.

Άλλωστε, είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον χώρο, που δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στην Ομόνοια να τοποθετηθεί διά του προέδρου της. Ο Σταύρος Παπασταύρου θέλησε να έλθει στην Κύπρο να μιλήσει, αλλά πιθανώς να έχει και συναντήσεις με ανθρώπους που διοικούν το ποδόσφαιρο. Να εκφράσει η Ομόνοια με τον πιο επίσημο τρόπο τη θέση και τις απόψεις της και ενδεχομένως να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω από τα όσα είχε αναφέρει στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, στις 9 Ιανουαρίου 2020.

Τότε η Ομόνοια ήταν ιδιαίτερα καυστική, τονίζοντας ότι «δεν θα μπούμε στην παράγκα αλλά θα σταθούμε απέναντι και θα την πολεμήσουμε». Υπογράμμισε, επίσης, ότι «αποφάσισε όπως καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ τη διαφθορά και διαπλοκή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο». Και πρόσθεσε ότι, «έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετό υλικό πολλών χρόνων, το οποίο είναι ικανό να πείσει την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για να ανοίξουν την υπόθεση». Έκανε ακόμη λόγο πως, «τα στημένα παιχνίδια και οι προσυνεννοήσεις διοικητικών παραγόντων για τα αποτελέσματα αγώνων με στόχο να έχουν οικονομικό, βαθμολογικό ή άλλο όφελος, παραμένουν μάστιγα για το ποδόσφαιρό μας».

Με τα πιο πάνω, λοιπόν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την προσεχή Δευτέρα ο Σταύρος Παπασταύρου. Μια μέρα νωρίτερα, την Κυριακή, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το ντέρμπι της ομάδας του απέναντι στην Ανόρθωση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ