aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αποφασισμένη να το τερματίσει…

Ομόνοια: Αποφασισμένη να το τερματίσει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κορυφή επιβάλλει διπλό για την Ομόνοια σήμερα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που της άναψε κόκκινο στα ματς της α’ φάσης. Το «τριφύλλι» πάει στο Μακάρειο για να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (16:00), για την πρεμιέρα των πλέι οφ, και θα αναζητήσει την πρώτη φετινή νίκη της επί των μαυροπράσινων.

Το γεγονός ότι στα προηγούμενα δύο ματς απώλεσε πέντε βαθμούς (ισοπαλία και ήττα) δεν αφήνει περιθώριο υποτίμησης. Αντιθέτως, η Ομόνοια πάει υποψιασμένη και διαβασμένη για να μην πέσει για τρίτη φορά στην παγίδα. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι από τις λίγες ομάδες που της έβαλαν πίεση και δημιούργησαν ευκαιρίες. Ο Μπεργκ έψαξε το αντίδοτο και αν το βρήκε είναι κάτι που θα διαφανεί στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου.

Η Ομόνοια απέναντι στον Ολυμπιακό σε δύο 90λεπτα πέτυχε μόλις ένα γκολ και για να ελπίζει σε επιτυχία, θα πρέπει να είναι δημιουργική και κυρίως αποτελεσματική. Ο αντίπαλός της είναι ομάδα με τρεξίματα, με ποδοσφαιριστές γρήγορους και πολλές φυσικές δυνάμεις.

Γι’ αυτό θα πρέπει να αντιπαραβάλει τα δικά της δυνατά «όπλα» στο παιχνίδι της, την καλή και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και γενικότερα την ποιότητά της, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Οι ομάδες σε αυτή τη φάση δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, γνωρίζει η μια την άλλη και απομένει να δουλέψει η τακτική και οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη για τη νίκη.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ