aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από νωρίς στα βάσανα ο Ολίβα…

Ομόνοια: Από νωρίς στα βάσανα ο Ολίβα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ομόνοιας και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας, έφερε προβληματισμό στις τάξεις του Συλλόγου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του προπονητή για βελτίωση σε τομείς που η ομάδα φάνηκε να «πονά», κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντιθέτως, η Ομόνοια συνεχίζει να μην έχει το εύκολο γκολ και είναι ενδεικτικό ότι, έχει σκοράρει μόλις δυο φορές σε τέσσερα ματς. Στα δυο πρόσφατα ματς, δεν είδε δίκτυα. Μάλιστα, ο Ολίβα παραδέχθηκε προχθές μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ότι, το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε από τα φιλικά, όμως δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις. Παρόλο που, όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί πως έχει τις επιλογές.

Νωρίς στα βάσανα ο Ισπανός αφού μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, η πίεση προς το πρόσωπό του όλο και αυξάνεται. Το να χαθεί ένα ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θεωρείται η πληρέστερη ομάδα είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι, εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια είναι αυτή που προβλημάτισε και προκάλεσε πολλά ερωτήματα. Ο τρόπος που επέλεξε ο Ολίβα να αγωνιστεί η ομάδα του, απέτυχε πλήρως. Με συνεχείς μπαλιές προς την αντίπαλη περιοχή, που απομακρύνοντας με ευκολία και χωρίς τις πλαγιοκοπήσεις από τα άκρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Λύσεις υπάρχουν, άλλο είναι που χρειάζεται…

Ποδοσφαιριστής που μπορούσε να το κάνει, ο Ζίβετς, έμεινε στον πάγκο. Με την είσοδό του βοήθησε ως ένα βαθμό, όμως και πάλι η Ομόνοια αδυνατούσε να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να γίνει επικίνδυνη. Ο τρόπος που παρουσιάζει την ομάδα του ο Ισπανός τεχνικός, εξουδετερώνει από μόνος του τον Ντέρμπισαϊρ, που είναι ποδοσφαιριστής που «χτυπά» εντός περιοχής. Την ίδια ώρα, είναι και ποδοσφαιριστές που δεν ανταποκρίνονται στον επιθυμητό βαθμό, όμως ο Ολίβα επιμένει να τους διατηρεί ως βασικούς. Επίσης, «φωνάζει» η απουσία ανασταλτικού μέσου, με τον Κούσουλο που έμεινε για άλλο ένα ματς στον πάγκο, να περιμένει ακόμη την ευκαιρία του. Μάλιστα, η επιλογή δύο «οκταριών», στερεί τη δυνατότητα από τον Γκόμεθ να δημιουργήσει παιχνίδι.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας «προκάλεσε» αρνητικές εντυπώσεις και με την τρίτη αλλαγή στο προχθεσινό ντέρμπι. Ενώ η ομάδα έψαχνε το γκολ, πέρασε στον αγώνα έναν αριστερό μπακ, τον Μανρίκε, την ώρα που ο Γκρίνιτζ είναι επιθετικός και μπορούσε να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή  αλλά ακόμη κάνει προθέρμανση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ερωτηματικό η… απουσία του Κούσουλου

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί απασχολεί τους ανθρώπους της εταιρείας και είναι κάτι που θα συζητήσουν με τον Άνχελ Γκόμεθ. Ο τεχνικός διευθυντής θα τα πει με τον προπονητή όταν αυτός επιστρέψει από την Ισπανία, όπου έχει μεταβεί για ανανέωση του προπονητικού του διπλώματος. Μαζί του βρίσκεται για τον ίδιο λόγο και ο βοηθός του, Ίσμαελ Μαριάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ