aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αντιστρέφεται με γκολ...

Ομόνοια: Αντιστρέφεται με γκολ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που η Ομόνοια έψαξε ανεπιτυχώς στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, τη νίκη, θα την επιδιώξει απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό της στο αυριανό μεταξύ τους ντέρμπι. Η Ομόνοια στα ματς που προηγήθηκαν πλήρωσε τη δυστοκία της στο σκοράρισμα, αφού στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων που έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, πέτυχε μόλις ένα γκολ. Σκόραρε μόνο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (1-2), ενώ έμεινε στο μηδέν με αντιπάλους το Παραλίμνι (0-0), τον Ολυμπιακό (0-1), τη Δόξα (0-0) και τον Ερμή (0-0). Την ίδια ώρα, τα δύο περσινά ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ έμειναν στην άγονη ισοπαλία.

Η Ομόνοια, λοιπόν, εάν θέλει να βάλει τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, θα πρέπει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα. Αρχικά να δημιουργήσει ευκαιρίες και ακολούθως να είναι αποτελεσματική και να τις μετουσιώσει σε γκολ. Μόνη της αύξησε την πίεση και καλείται να τη διαχειριστεί αναλόγως, δημιουργώντας και πάλι νέα δεδομένα που θα της επιτρέψουν να ελπίζει σε υλοποίηση του στόχου της. Οι επιθετικοί της κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να έχουν τη λύση στο σκοράρισμα. Γιατί, βάσει της εικόνας και των αποτελεσμάτων του «τριφυλλιού» στα τελευταία ματς, η αποτελεσματικότητα σε μεγάλο βαθμό αναμένεται ότι θα κρίνει το αποτέλεσμα στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το παλεύει για την ανατροπή

Ο Μπεργκ δούλεψε αρκετά στον τομέα αυτό και αναμένει από τους παίκτες του, επιθετικού και μη, να έχουν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Ο Ντούρις είναι ο επικρατέστερος να αρχίσει το ντέρμπι, από τον οποίο ακόμη στην Ομόνοια περιμένουν το ξέσπασμα αφού πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 11 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ