Ομόνοια: Άνοιξε η όρεξη του Παπασταύρου και πάει για ποιοτική ενίσχυση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια, στη δεύτερη χρονιά παρουσίας του Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία, θα δηλώσει παρούσα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όπως αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων κατέθεσαν αίτημα στην ΚΟΠ να τους απονεμηθεί ο τίτλος.

Η πετυχημένη πορεία, έχει ανοίξει την όρεξη στον κ. Παπασταύρου αλλά και όλους στην Ομόνοια, που θα θελήσουν μέσα από ποιοτική ενίσχυση, η ομάδα να διακριθεί αρχικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ακολούθως να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. «Πιστεύαμε πως θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα, το λέγαμε μεταξύ μας. Ήταν πολιτική μας να μην το λέμε, προτιμούσαμε να το δείχνουμε στο γήπεδο. Από του χρόνου, πάμε μόνο για πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Παπασταύρου.

Διαβάστε επίσης: Παπαπέτρου: «Απονομή τίτλου στην Ομόνοια με επιχείρημα… Παύλου Κοντίδη»

Ο στόχος του προέδρου είναι, οι μετεγγραφές που θα υλοποιηθούν να ανεβάσουν το επίπεδο. Δείχνει πρόθεση να γίνουν μετεγγραφές… Τσάμπιονς Λιγκ, «αλλά όχι υπερβολές», όπως είπε. Ο προϋπολογισμός θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, με την πρόθεση να είναι η διατήρηση των παικτών που επιθυμεί η Ομάδα Προγραμματισμού. Μάλιστα, με κάποιους θα γίνει προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου τους πέρα από την επόμενη σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ