aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανοικτή προπόνηση, διαφορετική από τις άλλες! (pics)

Ομόνοια: Ανοικτή προπόνηση, διαφορετική από τις άλλες! (pics)

Τελευταία προπόνηση για την Ομόνοια σήμερα, μάλιστα στην παρουσία κόσμου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, είναι παρούσα στο «Ηλίας Πούλλος» και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό. Λόγω βριοχερού καιρού και κρύου, η ανοικτή προπόνηση ήταν διαφορετική από άλλες, προηγούμενων χρόνων, λόγω φυσικά και της απουσίας της Θύρας 9 για τους γνωστούς λόγους. Ούτε ατμόσφαιρα υπάρχει, ωστόσο ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Φοβερός ο Αναστασίου και τζέντλεμαν (video)

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι πράσινοι, παρά τις απουσίες των Λόρα, Ατζαγκούν, Πρετσέ, Χριστοφή και Εντρένα, παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το «διπλό». Ο Αναστασίου είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τα άκρα στην άμυνα, με τους Μότα και Μανρίκε να είναι υποψήφιοι, παρόλο που επιλογές για το δεξί άκρο είναι και οι Κούσουλος και Μαυρίας αν και δεν είναι η φυσική τους θέση.

Επίσης, φανέλα βασικού διεκδικούν οι Κατελάρης, αντί του Λόρα, Τζιωνής αντί του Σοάρες και ο Ντέρμπισαϊρ στη θέση του Ραμίρες. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός ο Άγγλος επιθετικός ήταν στις 13 Ιανουαρίου, στην ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ