aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ανατροπή και… πολλές αλλαγές στο τεχνικό τιμ

Ομόνοια: Ανατροπή και… πολλές αλλαγές στο τεχνικό τιμ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ της Ομόνοιας, τελικά, είναι πολλές. Η πιο πρόσφατη αφορά στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, για την οποία έγινε η ανατροπή. Γιατί; Επειδή ο Δημήτρης Λεωνή είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό για να συνεχίσει στο πόστο που κατείχε, μάλιστα αποδεχόμενος και μείωση απολαβών.

Είχε εμπλοκή στην προσπάθεια εξεύρεσης τερματοφύλακα, ενώ την περασμένη Τρίτη είχε συνάντηση και με τον Χένινγκ Μπεργκ, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, σε μια πρώτη γνωριμία και έδωσαν ραντεβού για την 1η Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία. Εντούτοις, μεσοβδομάδα έγινε η ανατροπή και ο Λεωνή ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η προτεραιότητα του Μπεργκ και ο Ρζεζνίτσακ

Την ίδια ώρα, η Ομάδα Προγραμματισμού ήλθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Λουγκρίδη, για να καλύψει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Λουγκρίδης κατείχε την ίδια θέση στην ομάδα U19 της Ομόνοιας και ουσιαστικά προάγεται στην πρώτη ομάδα.

Παρελθόν και ο τιμ μάνατζερ

Πέρα από την απρόσμενη εξέλιξη με τον Λεωνή, παρελθόν από τη θέση του τιμ μάνατζερ αποτελεί ο Δημήτρης Δημητρίου. Και αυτός ενημερώθηκε από τα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η απόφαση αυτή για τον Δημητρίου, που τα τελευταία χρόνια κατείχε τη συγκεκριμένη θέση στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ