aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αν όχι Μακάρειο, ενδεχόμενο μετακόμισης στην Λάρνακα

Ομόνοια: Αν όχι Μακάρειο, ενδεχόμενο μετακόμισης στην Λάρνακα

Δυσκολίες στις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν για τα βελτιωτικά έργα στο Μακάρειο ώστε να είσαι σε θέση να φιλοξενήσει την Ομόνοια από την επόμενη αγωνιστική περίοδο διακρίνει ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του γηπέδου από την Ομόνοια τη νέα αγωνιστική περίοδο, εντούτοις το χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολο.

Διαβάστε επίσης: «Δύσκολο να παίξει στο Μακάρειο η Ομόνοια, επειδή…»

«Αντιλαμβάνεστε το Μακάρειο είναι προς δημόσια προβολή και δεν μπορεί να μπει εύκολα μέσα ένας ιδιώτης. Πιέζουμε για να ξέρουνε και οι φίλοι στην Ομόνοια πως λειτουργούν. Σε μερικούς μήνες θα είναι δύσκολο να υπερβούμε τις δυσκολίες, όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουμε τις απαντήσεις που πρέπει. Δεν το αποκλείω για τη νέα σεζόν, όμως είναι δύσκολο από πλευράς των διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν για τα βελτιωτικά έργα».

Εφόσον δεν καταστεί δυνατό να «μετακομίσει» από τη νέα χρονιά στο Μακάρειο η Ομόνοια θα εξεταστούν εναλλακτικές επιλογές, έως ότου προχωρήσουν οι διαδικασίες για βελτιωτικά έργα στο Μακάρειο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτοί που φεύγουν και τα ερωτηματικά

Αν η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου επιμένει στη θέση της να αποχωρήσει από το ΓΣΠ, τότε θα πέσει (ξανά) στο τραπέζι το ενδεχόμενο μετακόμισης της Ομόνοιας σε γήπεδο της Λάρνακας. ΓΣΖ, Αρένα και Αντώνης Παπαδόπουλος είναι τα τρία γήπεδα που πιθανόν να απασχολήσουν την Ομόνοια σε ένα τέτοιο σενάριο.

Η Ομόνοια περιμένει την τελική γνωμάτευση από τις τεχνικές υπηρεσίες του ΚΟΑ για την πιθανότητα χρησιμοποίησης του Μακαρείου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ακολούθως θα εξετάσει όλα τα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ