aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Aν ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση δεν είχαν εκκρεμότητες…

Ομόνοια: Aν ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση δεν είχαν εκκρεμότητες…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα έξι γκολ σε εννέα αγώνες είναι η καλύτερη επίδοση για την Ομόνοια μετά τη σεζόν 2013-14. Τότε είχε δεχθεί μόλις πέντε με το πέρασμα εννέα αγωνιστικών. Επίσης, με τα έξι γκολ παθητικό, το «τριφύλλι» διατηρεί την τρίτη καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, πίσω από τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Ωστόσο λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ότι η «Κυρία» έχει ένα ματς λιγότερο κι οι γαλαζοκίτρινοι τρία. Εάν δεν υπήρχαν εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα, ίσως οι πράσινοι να κατείχαν την πρωτιά τα δεδομένη στιγμή στον ανασταλτικό τομέα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν μπορεί να είναι τυχαίο…

Το στατιστικό με τα μόλις έξι γκολ παθητικό, είναι ενδεικτικό για το πού στηρίζει το παιχνίδι της η Ομόνοια, δηλαδή να έχει ως πρώτιστο στόχο να παίρνει το αποτέλεσμα κι ας μην εντυπωσιάζει σε μεγάλο βαθμό. Η αμυντική γραμμή, λοιπόν, που είναι σταθερή σε απόδοση και πρόσωπα (Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς), έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ