aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ακόμη μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας

Ομόνοια: Ακόμη μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο στόχος της Ομόνοιας στο σημερινό ντέρμπι στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα είναι δεδομένος και ενδεχόμενη επιτυχία θα βοηθήσει τους «πράσινους» στην προσπάθεια που κάνουν όχι μόνο για είσοδο στην εξάδα αλλά και για κατάληψη της 4ης θέσης που υπό προϋποθέσεις στο τέλος της σεζόν θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το «τριφύλλι», που προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη σε βάρος της ΑΕΚ, γνωρίζει ότι και στο σημερινό ματς του Τσιρείου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Λάρκου και το σκάουτινγκ για μετεγγραφές

Ίσως και μεγαλύτερος από αυτόν της περασμένης αγωνιστικής, επομένως ένα τρίποντο επί των «κυανόλευκων» θα δώσει πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Η Ομόνοια φαίνεται πως έχει αρχίσει σιγά-σιγά να… ρολάρει, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αποκτά τη δική της ταυτότητα, δείγμα της δουλειάς που γίνεται το τελευταίο διάστημα από τον Ελλαδίτη προπονητή. Ωστόσο, αυτό που προέχει και το ξέρουν άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» είναι η εξασφάλιση θετικών αποτελεσμάτων, ειδικά σε ντέρμπι όπως το σημερινό και αυτό θα προσπαθήσουν να πάρουν. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών, να κερδίσουν το απόγευμα μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και να δώσουν συνέχεια στη μάχη για υλοποίηση των στόχων τους. Το ερώτημα ενόψει του σημερινού ντέρμπι είναι ποιους παίκτες θα επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου και με ποιο σχηματισμό θα θελήσει να παρατάξει την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην αποστολή οι τρεις νέοι, απουσία της τελευταίας στιγμής

Η λογική λέει ότι θα εμπιστευτεί σχεδόν τους ίδιους παίκτες που κέρδισαν την ΑΕΚ και το 4-3-3, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 46χρονος προπονητής να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιον από τους τρεις νεοφερμένους, με τους Κολοβό και Ατζαγκούν να έχουν πιο πολλές πιθανότητες απ’ ό,τι ο Μαυρίας, ο οποίος θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να φτάσει το 100% σε βαθμό ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ