aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ακιντ-όλα για παραμονή και ανοιχτή γραμμή με Μίντιλαντ

Ομόνοια: Ακιντ-όλα για παραμονή και ανοιχτή γραμμή με Μίντιλαντ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την παραμονή των Ακιντόλα και Φαμπιάνο στο ρόστερ της νέας περιόδου, επιθυμούν στην Ομόνοια. Η πρώτη περίπτωση φαντάζει πιο δύσκολη αφού εμπλέκεται και η ομάδα στην οποία ανήκει ο Νιγηριανός εξρτρέμ. Όσον αφορά στη δεύτερη, έγινε πρόταση στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Μαΐου και αναμένουν την απάντησή του.

Για τoν Ακιντόλα, στην Ομόνοια έχουν ανοιχτή γραμμή με τη Δανία και την Μίντιλαντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Γνωρίζουν πως δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά με την απαιτούμενη υπομονή και με σωστούς χειρισμούς εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα εισπράξουν το πολυπόθητο «ναι» της δανέζικης ομάδας. Η επέκταση του δανεισμού για ακόμη ένα χρόνο του Ακιντόλα, κρίνεται σημαντική αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έδειξε τι μπορεί να προσφέρει, διαθέτοντας τα στοιχεία που επιθυμεί ο Μπεργκ για τη συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνώριζε από προηγουμένως και η άποψή του μέτρησε για να ντυθεί στα πράσινα. Θα είναι ευχής έργον για το «τριφύλλι» να κλείσει θετικά το συντομότερο δυνατό και το κεφάλαιο αυτό, όπως έγινε και με τον Λούφτνερ. Ωστόσο, δεν βιάζονται και θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια και κάθε πιθανότητα για να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας ο 24χρονος εξτρέμ.

Το όνομα της Ομόνοιας έχει συνδεθεί με περιπτώσεις Κύπριων ποδοσφαιριστές όπως οι Παναγιώτης Ζαχαρίου, Δημήτρης Θεοδώρου και Ανδρέας Μακρής. Ωστόσο, οι πράσινοι δεν δείχνουν πρόθεση να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές αφού στη θέση που αγωνίζονται έχουν στο ρόστερ «δικά» τους παιδιά. Εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, που πήραν την ευκαιρία τους και έδειξαν πως είναι ικανοί να ανελιχθούν. Πρόκειται για τους Κακουλλή, Τζιωνή και Λοΐζου. Στην Ομόνοια τους εμπιστεύονται στον απόλυτο βαθμό και αναμένουν ότι τη νέα σεζόν θα είναι ακόμη καλύτεροι και σε θέση να προσφέρουν περισσότερα. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν επιδεικνύουν ενδιαφέρον για άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές και όχι γιατί δεν είναι αξιόλογοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ